Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Solar Pool Cover - rundt varmebetræk til pools 488 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 373,-
Få tilbage på lager
SKU
11195-36
   

Ønsker du at holde blade og andet snavs væk, samt holde bedre på den behagelige temperatur i din pool, så er et varmebetræk perfekt for dig. Dette Solar Pool Cover fra Intex passer til runde pools på 488 cm i diameter i typen Easy Set og runde rammepools. Coveret kommer i en praktisk taske som man kan opbevare betrækket i når det ikke er i brug. Den varmeisolerende pooldug er let at bruge, og hjælper til med at holde på varmen i poolen, specielt ved brug af et varmeelement (medfølger ikke).

 • Passer til Easy Set og rammepools med en diameter på 488 cm
 • Anbefales at kombinere med varmeelement (28684)

Indeholder:

 • Intex Varmebetræk til runde pools
 • Opbevaringstaske

Detaljer:

 • Mål: 470 cm
 • Vægt: 7,3 kg
  Produktdetaljer
  Model28014
  EAN6941057404509
  MærkeIntex
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.