Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO DUPLO Town 10930 Bulldozer

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 87,-
På lager
SKU
04202-70
   

LEGO® DUPLO® Byggeplads sættet Bulldozer (10930) inspirerer små børn til at bygge, køre med bulldozer og nyde endeløs og ubegrænset kreativ leg. Når de udspiller byggepladshistorier med dette funktionelle legetøj, udvikler de fysiske og kognitive færdigheder, der varer hele livet.

Bygningsarbejder og køretøjslegetøj til børn!
Med en figur af en bygningsarbejder i arbejdsvest giver denne søde, bevægelige bulldozer små børn og forældre en glimrende mulighed for at arbejde sammen som et team. Børn styrker finmotorikken ved at køre bulldozeren til byggepladsen og hæve og sænke kampestenen i skovlen. Men pas på, for kampestenen kan revne og åbne sig når som helst.

Er du på udkig efter det bedste kreative byggelegetøj til små børn?
Det brede udvalg af LEGO DUPLO legesæt giver forældre og førskolebørn mulighed for at dele mange dyrebare øjeblikke. LEGO DUPLO sæt er designet til at give små børn det bedste legetøj til deres voksende behov og rummer udviklende leg, som styrker børns selvudfoldelse og læring.

 • Når små børn udspiller fantasifulde byggepladshistorier med LEGO® DUPLO® Byggeplads sættet Bulldozer (10930), opbygger de også udviklingsmæssige færdigheder, der varer hele livet!
 • Indeholder en sød, bevægelig bulldozer med håndbetjent skovl, der kan hæves, en kampesten, der kan knække åben, et skilt til at advare trafikken samt en arbejderfigur i arbejdsvest.
 • Forældre og andre kan dele fantasifulde rollelege med deres lille bygger, mens børn udvikler deres finmotorik ved at køre arbejdskøretøjet til byggepladsen og løfte en kampesten.
 • Hvis du vil give et barn det bedste legetøj til barnets voksende behov, er denne bevægelige LEGO® DUPLO® Bulldozer en fantastisk gave til børn, der elsker køretøjer, og fans af byggepladser fra 2 år.
 • Bulldozeren er over 10 cm høj, 17 cm lang og 7 cm bred – den perfekte størrelse, så børn kan tage den fantasifulde leg med overalt. Sættet kan kombineres med andre LEGO® DUPLO® Byggeplads-sæt for at få endnu mere sjov.
 • Dette fysisk legesæt bruger ikke batterier. Den flotte LEGO® DUPLO® Bulldozer drives udelukkende af børns fantasi, så den stopper aldrig!
 • Enkel vejledning indeholder idéer og inspiration, der sikrer, at forældre og børn kan få maksimalt sjov og flest mulige udviklingsmæssige fordele ud af dette alsidige legetøj lige fra starten.
 • Alle LEGO® DUPLO® legesæt indeholder velkendte scener, sjove figurer og elementer, der er nemme at håndtere, og som er designet til at stimulere førskolebørns fantasi med byggeri, læring og åben leg.
 • LEGO® DUPLO® legetøjsbyggesæt overholder de højeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1969.
 • LEGO Koncernen kaster, opvarmer, klemmer, vrider og analyserer klodserne og elementerne i LEGO® DUPLO® legesæt for at sikre, at alle små byggeres legetøj altid overholder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klodser: 10
 • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model10930
EAN5702016618198
MærkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.