Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

LEGO Friends 41425 Olivias blomsterhave

Lowest price at PriceRunner

De ikoniske byggeklodser fra LEGO danner udgangspunkt for byggesættene som er elsket af millioner af børn og voksne i hele verden. LEGO klodserne lader dig bygge og sætte sammen bygninger i et næsten uendeligt antal kombinationer, eller bygge et af LEGO's mange byggesæt ved hjælp af instruktioner. Byggesættene fra LEGO passer til både børn og voksne, fra de helt mindste børn som møder LEGO gennem de store DUPLO-klodser frem til byggesættene med flere tusind byggeklodser, hvor bygninger, modeller, ikoniske konstruktioner bliver skabt ved hjølp af LEGO klodserne.

LEGO's serier spænder over en række temaer, figurer eller med udgangspunkt i kendte filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurassic World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toy Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos os får du altid lave priser og det største udvalg af LEGO. 

Vores pris: 97,-
På lager
SKU
04202-92
   

Styrk børns kærlighed til naturen med LEGO® Friends sættet Olivias blomsterhave (41425). Lad børn forestille sig, at de udforsker naturen på jagt efter sjældne blomster, som Olivia kan studere. De vil få det sjovt med at køre bilen rundt, og tilbage i Olivias drivhus kan de lade som om, de hjælper LEGO Friends robotten Zobo med at passe blomsterne ved hjælp af haveredskaberne.

Giv legetiden et strejf af farve!
Med 92 elementer er denne legehave supernem at bygge, selv for børn, der ikke har meget erfaring med klodsbyggeri, hvilket gør dette til en fantastisk fødselsdagsgave til børn, der ikke kender LEGO legetøj. De smukke legetøjsplanter vil lyse op på ethvert bord, og sættets kompakte størrelse betyder, at det ikke fylder meget, når det vises frem.

Sig goddag til pigerne fra LEGO Friends!
Velkommen til Heartlake-verdenen – et sted, hvor børn kan tage på spændende missioner, udforske deres interesser eller bare nyde at hænge ud med fem fantastiske piger – Mia, Olivia, Emma, Stephanie og Andrea – og alle deres dyrevenner.

 • Kender du et barn, der har grønne fingre? Bring barnets kærlighed til det udendørs indendørs med dette farverige og sjove legetøj med en LEGO® blomsterhave. Gå på plantejagt med Olivia, og pas derefter fundene i hendes drivhus.
 • Olivias blomsterhave (41425) indeholder en bygbar minidukkefigur, en gartnerrobotfigur, en sød hamsterfigur, et legetøjskøretøj til planteindsamling og et drivhus, hvor børn kan lade som om, de dyrker blomster og frugt.
 • Lad børn fordybe sig i kreativ leg, når de lader som om, de kører rundt i det seje køretøj, samler legetøjsplanter og bruger det søde havesæt til at passe og studere dem tilbage i Olivias drivhus.
 • Dette byggesæt for begyndere indeholder 92 elementer og er hurtigt at bygge, så den fantasifulde rolleleg kan komme i gang på få minutter, og dermed er sættet en fantastisk gaveidé til fødselsdag, jul eller enhver anden anledning til spirende botanikere fra 6 år.
 • Legetøjskøretøjet er over 4 cm. højt og 6 cm. langt, og drivhuset er lidt over 7 cm. højt og 4 cm. bredt, så dette sæt er nemt at tage med i tasken til hurtig planteleg i frikvarteret eller hjemme hos en ven.
 • Der er ikke behov for batterier til at bruge dette sjove legetøj, så den kreative leg bliver ikke forsinket. Bare tilsæt børns fantasi, og se plantejagten komme til live.
 • Introducer børn til den sjove LEGO® Friends verden. Med små sæt, der er hurtige at bygge, eller større produkter fulde af detaljer kan børn udspille scener fra tv-serien eller skabe deres egne historier.
 • LEGO® byggelegetøj til børn lever op til branchens højeste standarder og kvalitetskriterier for at sikre, at alle LEGO klodser og elementer er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Koncernen kaster med, opvarmer, klemmer, vrider og analyserer sine byggeklodser og elementer for at sikre, at alle legesæt lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klodser: 92
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model41425
EAN5702016619102
MærkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.