LOL Surprise! Present Surprise - eksklusiv Sprinkles dukke og kæledyr

Lowest price at PriceRunner

L.O.L. Surprise dukker og legesæt

L.O.L. Surprise tager dig med til en verden, hvor babyer styrer alt. L.O.L. Surprise er nydelige små dukker med en masse overraskelser. Mød dine yndlingskarakterer fra L.O.L. Surprise, deres kæledyr, little sisters, store dukker, køretøj og dukkehus, og skab en helt ny verden til dine L.O.L. dukker. Opdag flere lag med overraskelser, dukker og tilbehør - L.O.L. Surprise giver dig den ultimative unboxing-oplevelse - du ved aldrig hvad som venter dig før du åbner!

Vores pris: 383,-
På lager
SKU
11202-24
   

Lad børn åbne den lilla og turkise LOL Surprise Deluxe Present Surprise for at finde en eksklusiv funklende Sprinkles-dukke og hendes kæledyr, Splin-Claws. Dukken og kæledyret er i begrænset udgave og leveres gaveindpakket med et kort. Det eneste du skal gøre er at skrive ned, hvem gaven er til, og den er klar til at blive givet væk. Perfekt, når man er inviteret til fest.

Hver overraskelsespakke kommer allerede pakket ind i en vidunderlig gaveæske med sløjfe og kort. Børn kan lægge den medfølgende bruseknap i vand for en boblende overraskelse, der afslører en festkage. Indeni finder de dukken og kæledyret samt en masse tilbehør. Kagen fungerer også som opbevaring og dukkeholder. Børn kan bade dukken og deres kæledyr for et overraskende farveskift. Pakken indeholder også festtilbehør til dukken, herunder festbanner, festspil og festinvitation. I serien er der 2 stile at samle (sælges separat).

Indeholder:

  • LOL Surprise Deluxe Present Surprise Sprinkles dukke
  • Kæledyr Sprin-Claws
  • Æske med håndtag
  • Kageformet holder
  • Outfit til dukke
  • Invitationer

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model570684
EAN035051570707
MærkeLOL Surprise
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.