Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Meccano super construction set 25-i-1 - 638 dele - byg dine egne motoriserede køretøjer

-29%
Lowest price at PriceRunner

Kampagnepris 480,- Før pris: 673,-
29%
Du sparer: 193,-
På lager
SKU
21821
   

Meccano Super Construction 25-i-1 - har ægte værktøj og metaldele til konstruktion af motoriserede køretøjer.

Meccano byggesæt inspirerer til nye opfindelser og eksperimenter, og kritisk og fantasifuld tænkning. Nu kan ingeniør-spirerne udfolde sig og bygge 1 af 25 forslag i instruktionsbogen, eller bygge sin egen konstruktion fra frihånd. Byggesættet kommer med flere unikke dele. Inkluderet en robust 6-volts motor, der giver liv og ægte bevægelse til dit Meccano byggeværk.

Med de 638 dele, der medfølger i dette sjove byggesæt, kan du bygge en stor kran, helikopter, satelit-bil og meget mere. Sættet kommer med 25 forslag til konstruktioner, og du kan følge instruktionerne som følger med. Er du i det kreative hjørne kan du bygge fra frihånd, og du vil måske overraske de omkring dig med fantastiske byggeværker i en egen klasse.

Meccano byggesæt giver en sjov introduktion til videnskab, teknologi, kunst, matematik og ingeniørfaget, og passer perfekt til børn fra 10 år og opefter.

Indeholder:

  • 638 dele til bygning
  • 1 Motor
  • 25 forslag til byggeværker
  • 1 kuffert til opbevaring

Detaljer:

  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Model6055038
EAN778988618080
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.