Micki Vævestol til børn - bordvævning med garn - vævebredde 15 cm

Lowest price at PriceRunner

Micki - klassisk legetøj i træ til børn

Legetøjet fra Micki skal være trygge, holdbare og se interessante ud for børn. Det er gennem leg at børn skal opleve iveren efter at lære nye ting. Micki ønsker at børn skal opleve en barndom som er fuld af leg, og med legetøj i træ som hammerbræt, pudekasse, klodser, lær-at-gå-vogn og stablelegetøj præsenteres barnet for leg allerede i 9 mdrs alderen, med legetøj som er trygge for denne aldersgruppe. Rollespil med køkken og mad, værktøj og håndarbejde er leg som udløser barnets nysgerrighed og udvikling.

Vores pris: 257,-
På lager
SKU
04225-57
   

Vævestolen er et klassisk trælegetøj fra Micki, der har været elsket af generationer - perfekt til flittige små hænder.

Lad din kreativitet for frit løb og lav fine tæpper til dine dukker eller duge til mor og far. Vævestolen har et moderne udseende med garn i flotte nuancer, som går igen i alle vævens dele. Der medfølger tre forskellige typer garn at væve med: 5 meter blødt, tykt garn, 5 meter bouclégarn og 2 meter silkebånd. Vævebredden er 15 cm.

Legetøj fra Micki er med til at udvikle barnets grovmotorik, finmotorik og logiske tænkning. Legetøjet opmunterer det lille barn til at opdage verden på sin egen måde. Vævestolen er af høj kvalitet og inviterer til endeløse timers kreativ sjov. Legetøj fra Micki er designet og udviklet i Sverige.

Indeholder:

  • Vævestol
  • 3 forskellige garntyper
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Vævebredde: 15 cm
  • Mål: 38 x 28 x 33 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model102234
EAN7315621022342
MærkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.