Miraculous Ladybug The Movie modedukke i balkjole med aftagelig maske og øreringe - 26 cm

-42%
Lowest price at PriceRunner

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og legesæt!

Miraculous LadyBug er teenageren Marinette, der forvandles til superhelten LadyBug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mod skurke og bøller. Nu kan du genskabe scener du husker fra den populære TV-serie eller skabe dine helt egne historier med Miraculous-legetøj og figurer. Tag med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterer fra serien på nye, spændende og actionfyldte eventyr, hvor du instruerer.

Kampagnepris 195,-
Før pris: 334,-
42%
Du sparer: 139,-
På lager
SKU
04225-05
   

Miraculous Ladybug 26 cm høj samlerdukke inspireret af spillefilmen, med aftagelig Ladybug-maske og Miraculous øreringe.

Miraculous Ladybug får sin spillefilmdebut i en fortryllende animeret og musikalsk fortælling. Filmen tager dig med på en opdagelsesrejse i denne smukke oprindelseshistorie om, hvordan disse almindelige teenagere indledte deres superhelteskæbner!

Denne samlerdukke i specialudgave repræsenterer et afgørende øjeblik i filmen, hvor Marinette designer sin helt egen kjole til Grand Ball i Paris! Marinette er ca. 26,5 cm høj og er klædt i en lagdelt, flydende rød kjole med glitrende, funklende organza-vinger. Hun bærer sine karakteristiske balletsko med en blød pink shimmer og sløjfedetalje. Hendes blå signaturhår er nænsomt hvirvlet til en elegant updo til denne storslåede begivenhed, toppet med en syet parisisk fascinator. Hun kommer med en aftagelig Ladybug-maske dekoreret med højglans shimmer og hendes aftagelige Miraculous øreringe. Hendes makeup er funklende, klar til en aften i byen med sine nærmeste venner og måske hendes livs største afsløring!

Indeholder:

  • Miraculous Ladybug Movie modedukke
  • Ladybug-maske
  • Miraculous øreringe

Detaljer:

  • Mål dukke: 26,5 cm (H)
  • Mål æske: ca. 28 x 34 x 8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model60-50155
EAN043377501558
MærkeMiraculous
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.