Miraculous Superhero Secret - dukke med bevægelige led og to sæt tøj - Marinette og Ladybug - 26 cm

-29%
Lowest price at PriceRunner

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og legesæt!

Miraculous LadyBug er teenageren Marinette, der forvandles til superhelten LadyBug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mod skurke og bøller. Nu kan du genskabe scener du husker fra den populære TV-serie eller skabe dine helt egne historier med Miraculous-legetøj og figurer. Tag med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterer fra serien på nye, spændende og actionfyldte eventyr, hvor du instruerer.

Kampagnepris 157,-
Før pris: 220,-
29%
Du sparer: 63,-
Udsolgt
SKU
04217-8

Marinette holde sin superhelte-hemmelighed tryg, og forvandler sig kun til superhelten Ladybug når Paris er i fare. I dette dukkesæt får du to sæt tøj; både Marinettes almindelige hverdagstøj og mariehønedragten som er Ladybugs superheltedragt. Den lille røde skabning, Tikki, er altid ved Marinettes side, og altid forberedt til at forvandle hende til Ladybug. Hun er en venlig og ærlig skabning kaldt Kwami, og ligner lidt en mariehøne.

Det er Tikki og Marinettes mirakuløse øreringe som indeholder selve Ladybug-kraften, og når Marinette forvandles til en superhelt-mariehøne, kan hun låne kræfterne til Tikki. Husk at lade op kræfterne ved at spise og drikke - hvis ikke risikerer du at blive forvandlet tilbage til almindelig teenager igen. 

Genskab dine yndlingsscener fra Miraculous-serien med denne bevægelige dukke med to sæt tøj.

Indeholder:

  • Marinette dukke med bukser, t-shirt, jakke, sko og taske
  • Ladybug heldragt med maske og sko
  • Kwami - Tikki

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 26 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model60-50355
EAN043377503552
MærkeMiraculous
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.