Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Nerf Elite Tactical Vest - beskyttelsesvest

Lowest price at PriceRunner

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Kampe med bløde skumpile fra NERF blastere kan være en af de sjoveste udendørsaktiviteter på en eftermiddag sammen med venner. Og har du plads, og får lov, kan legetøjet fra NERF også bruges indendørs. Leg med NERF blastere og dartpile er lige så sjovt for børn som det er for voksne, det er en fin måde at jævne ud forskellene på, og selv i kampens hede fremkaldes der meget latter. Projektilerne er lavet af let skummateriale som er designet så de ikke laver sår eller går gennem huden.

Udvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller byg dine egne varianter med tilbehør og udvidelser, men husk altid at beskytte kroppen, hovedet og øjnene med NERF beskyttelsesudstyr. Leg med NERF blaster legetøj er en sjov aktivitet, som skaber meget bevægelse gennem leg - se hvordan børnene hygger sig mens de løber rundt!

Vores pris: 205,-
Udsolgt
SKU
02205-19

Forbered dig til Nerf kampen, med Nerf Elite Tactical Vest som har flere opbevaringspladser til pile og andet udstyr du har brug for i kamp (tilbehør sælges separat). Stofvesten har holdere til 4 magasiner og pile. Opbevar en Nerf blaster i opbevaringslommen, og pak andet Nerf udstyr i tilbehørslommen. Alt på forsiden af vesten, så det er let at bære og let at nå. Vesten er justerlig og kan justeres til forskellige størrelser.

Indeholder:

  • Nerf Elite Tactical Vest

Detaljer:

  • Justerlig
  • Kan vaskes i hånden
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Blastere, pile og magasiner medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model50-00749
EAN0191726001379
MærkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.