Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Our Generation Phoebe dukke med langt, blondt hår og hårstylingsguide - 46 cm

Lowest price at PriceRunner

Our Generation dukker, heste, tilbehør og køretøjer

Our Generation dukkerne er en del af en generation som drømmer stort. Dukkerne fra Our Generation har hver sin personlighed, styrker og egenskaber - og ikke mindst, sin helt egen stil. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette generationen, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Vores pris: 342,-
Udsolgt
SKU
06192-155

Prøv mange forskellige frisurer på Our Generation Phoebe "from hair to there" dukken med et inkluderet hårstylingshæfte!

Hårstylingsguiden viser dig, hvordan du laver 4 stilfulde frisurer, og når du mestrer disse, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan endda kopiere og matche dukkens frisure på det eget hår. Nogle gange har vi brug for en forandring, og vi skifter frisurer, som vi skifter tøj. Hvem sagde, at du skal gøre det samme hver gang? Den blonde Phoebe dukke er 46 cm lang og er klædt i en hvid kjole, vest og sko. Hun har nøddebrune øjne, der kan åbnes og lukkes, og det ekstra lange, blonde hår er perfekt til hårstyling! Fletningen i dukkens h¨r kan gøre længere og kortere ved at trykke på knappen (du skal bare ikke rede den ud).

Indeholder:

  • Our Generation Phoebe Specialty dukke
  • Hvid sommerkjole, vest og sko
  • Tilbehør til håret
  • Hårstylingsguide

Detaljer:

  • Mål: ca. 46 cm
  • Alder: fra 3 år

Phoebe er del af en generation som drømmer stort. Dette er en generation af børn som er fast bestemte på at forandre fremtiden ved at hjælpe andre og være tro mod sig selv. Med kunskab, lidenskab og beslutsomhed er dette en generation, hvor der sker ting. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModelBD31055Z
EAN062243323995
MærkeOur Generation
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.