PAW Patrol Big Truck Pups Rubble - figur og køretøj med kran

-28%
Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Kampagnepris 150,-
Før pris: 208,-
28%
Du sparer: 58,-
På lager
SKU
06226-136
   

Tag med Rubble på actionfyldte redningsaktioner med PAW Patrol Big Truck Pups Rescue Truck køretøj med kran.

Rubble's store redningsbil kommer med en spændende transformation. Løft lastbilens førerhustag for enkelt at kunne sætte Rubble-figuren i førersædet, hæv anhængertaget for at aktivere kommandocenter-modus som afslører lastbilens redningskran og opbevaringsdunk til materialer. Med andre ord er det, det perfekte redningskøretøj til redningsmissioner i høj hastighed på motorvejen. 

  • Paw Patrol Big Truck Pups Rubble
  • Lastbil med kran og hvalpefigur
  • Løft taget af for at sætte figuren i førersædet

Med Paw Patrol kan barnet udforske fantasien samtidig med at de udvikler finmotoriske færdigheder gennem leg. Genoplev favoritscenerne fra Paw Patrol tv-serie og film, eller skab helt nye missioner og eventyr. Samle flere Paw Patrol Big Truck Pups figurer og køretøjer (sælges separat) for det ultimative redningshold og begiv jer ud på endeløst leg og sjov.

Indeholder:

  • Paw Patrol Rubble redningskøretøj
  • Rubble-figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 26 x 24 x 10 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6065317
EAN778988436288
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.