Paw Patrol Cat Pack Leo figursæt - figur og køretøj med 2 projektiler

-30%
Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Kampanjepris 154,70 Før pris: 221,-
30%
Du sparer: 66,30
Få tilbage på lager
SKU
06226-130
   

Tag med katten Leo på redningsfyldte missioner i sin løve-inspirerede bil med Paw Patrol Cat Pack figursæt.

Leos løve-inspirerede køretøj kommer med autentiske Cat Pack egenskaber og grafik, ligesom i TV-serien. Tryk bilens hale ned for at åbne dens mund som ligner et stort brøl og tryk knappen på halen for at lade projektiler. Klædt i sit Cat Pack tøj og gul hjelm er Leo altid klar til action, og kan næsten ikke vente med at være med resten af Cat Pack-holdet og Paw Patrol-hvalpene (sælges separat) på nye spændingsfyldte redningsmissioner i Eventyrbugten.

Med Paw Patrol legetøj kan barnet udforske kreativiteten og fantasien, samtidig med at de forbedrer sine motoriske færdigheder gennem leg med sine favorit hvalpe og kattekillinger. Samle alle Cat Pack figurerne (sælges separat) og Paw Patrol hvalpe for det ultimative redningshold. Genskab dine favoritmissioner fra Paw Patrol film og TV, og lav dine helt egne eventyr!

Indeholder:

  • Cat Pack Leo figur
  • Leo køretøj

Detaljer:

  • Mål æske: 24 x 29 x 12 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6066333
EAN778988450024
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.