PAW Patrol Cat Pack Shade figursæt - Shade-figur og køretøj

-30%

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Kampagnepris 154,70
Før pris: 221,-
30%
Du sparer: 66,30
Udsolgt
SKU
06226-131

Tag med katten Shade på redningsfyldte missioner i sin kattebil med Paw Patrol Cat Pack figursæt.

Shades køretøj kommer med autentiske Cat Pack egenskaber og grafik, ligesom i TV-serien. Tryk halen på bilen ned for at bruge dens halepisk-funktion. Klædt i sit Cat Pack tøj og lilla hjelm er Shade altid klar til action, og kan næsten ikke vente med at være med resten af Cat Pack-holdet og Paw Patrol-hvalpene (sælges separat) på nye spændingsfyldte redningsmissioner i Eventyrbugten.

Med Paw Patrol legetøj kan barnet udforske kreativiteten og fantasien, samtidig med at de forbedrer sine motoriske færdigheder gennem leg med sine favorit hvalpe og kattekillinger. Samle alle Cat Pack figurerne (sælges separat) og Paw Patrol hvalpe for det ultimative redningshold. Genskab dine favoritmissioner fra Paw Patrol film og TV, og lav dine helt egne eventyr!

Indeholder:

  • Cat Pack Shade figur
  • Shade køretøj

Detaljer:

  • Mål æske: 24 x 29 x 12 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6066334
EAN778988450079
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.