Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

PAW Patrol die-cast biler - 6 metalbiler

Lowest price at PriceRunner

Paw Patrol figurer, biler og køretøjer, legesæt og udkigstårne!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 244,-
På lager
SKU
06195-137-1
   

Die-cast samlepakke med 6 stk Paw Patrol metalbiler i 1:55 skala.

Ingen hvalp er for lille og ingen opgave for stor! Vær med PAW Patrol på opgaver med disse 6 die cast køretøjer. Om det er en spændende redningsopgave eller en kat som må hentes ned fra et træ, så kan du stole på at PAW Patrol ordner det!

Kør stærkere end nogensinde før, for at redde dagen. Med Paw Patrol True Metal køretøj får du 6 forskellige køretøjer fra den populære børne-tv serie. Køretøjerne er i skala 1:55 og inkluderer eksklusive versioner af to køretøjer. Bilerne er i tin og tåler vild leg. Kombiner med PAW Patroll 2-i-1 PAW patroller og få en flot samling til og udføre redningsopgaver.

Indeholder: 

  • 6 Paw Patrol metalbiler (Marshall, Chase, Skye, Rubble, Zuma og Rocky)

Detaljer:

  • Mål æske: 31 x 5,5 x 22 cm (LxBxH)
  • Målestok bil: 1:55 skala
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model20121424
EAN778988310069
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.