PAW Patrol True Metal PAW Patroller - Metal køretøj med flere funktioner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Medlemspris 321,60 20%
Vores pris: 402,-
Udsolgt
SKU
06195-134

Sæt din favorit PAW Patrol-bil i udskydningsrampen på denne seje 2-i-1 bil. Bilen kan rumme hele 7 køretøjer og når du åbner den op forvandles den til en sej udskydningsrampe for bilerne.

I dette legesæt får du 3 forskellige redningsopgaver at gennemføre og der mangler ikke action, med denne smarte PAW Patroller. Du får også det seje køretøj til Robodog med.

Denne seje bil forvandles fuldstændig til et sjovt legesæt for små PAW Patrol fans. Hav det sjovt i timevis og gennemfør forskellige opgaver med dette fine legesæt. Ingen hvalp er for lille, ingen opgave for stor!

Indeholder:

  • 1 Paw Patroller True Metal 2-i-1 køretøj
  • 1 Robodog køretøj
  • 3 redningsopgaver

Detaljer:

  • Mål: 58 x 13,5 x 24,6 cm (LxBxH)
  • Plads til 7 True-Metal-køretøj (sælges separat)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6053406
EAN778988270240
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.