Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

PAW Patrol True Metal PAW Patroller - Metal køretøj med flere funktioner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 402,-
På lager
SKU
06195-134
   

Sæt din favorit PAW Patrol-bil i udskydningsrampen på denne seje 2-i-1 bil. Bilen kan rumme hele 7 køretøjer og når du åbner den op forvandles den til en sej udskydningsrampe for bilerne.

I dette legesæt får du 3 forskellige redningsopgaver at gennemføre og der mangler ikke action, med denne smarte PAW Patroller. Du får også det seje køretøj til Robodog med.

Denne seje bil forvandles fuldstændig til et sjovt legesæt for små PAW Patrol fans. Hav det sjovt i timevis og gennemfør forskellige opgaver med dette fine legesæt. Ingen hvalp er for lille, ingen opgave for stor!

Indeholder:

  • 1 Paw Patroller True Metal 2-i-1 køretøj
  • 1 Robodog køretøj
  • 3 redningsopgaver

Detaljer:

  • Mål: 58 x 13,5 x 24,6 cm (LxBxH)
  • Plads til 7 True-Metal-køretøj (sælges separat)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6053406
EAN778988270240
MærkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.