Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

PAW Patrol malebog med klistermærker

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 45,-
På lager
SKU
03192-192
   

Tag hvalpene fra Paw Patrol med på deres næste mission. Nu kan du farvelægge Chase, Marshall, Skye, Rubble, Zuma og Everest mens de redder dagen i Adventure Bay.

Indeholder:

  • 1 PAW Patrol malebog med klistermærker

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model132199
EAN7031651321995
MærkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.