Paw Patrol Mighty Movie Superfilmen Marine Headquarter Hangarskib med lys og lyd - med politibil og Chase-figur

Lowest price at PriceRunner

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 893,-
På lager
SKU
07233-19
   

Dette unikke legesæt fra PAW Patrol er perfekt til spændende redningsmissioner på åbent hav og er inspireret af Paw Patrol the Mighty Movie. Sættet kommer med en Chase actionfigur og en politibil. Legesættet forvandler sig fra et 66 cm lang og 35 cm bredt hangerskib til op til 94 cm langt og 43 cm bredt, når det skriver til redningstilstand. Børn kan trykke på toppen af kommandocentret for at starte den fantastiske transformation, der hæver kommandocentret og opdeler dækket i to separate køretøjsplatforme. Mellem disse frigives en meteorkerne, som lyser op og aktiverer en lyd, når den trykkes ned. Der er også fire ekstra rum til leg og opbevaring af legetøjsbiler, tilbehør og/eller actionfigurer (sælges separat).

Når det er tid til en ny mission, kan Chase og hans bil placeres på affyringsrampen, og barnet kan trykke på startknappen for at se køretøjet suse afsted. Med Paw Patrol-legetøj kan børn udforske fantasi og kreativitet og udvikle deres motoriske færdigheder gennem leg, mens de genskaber deres yndlingsscener fra filmen.

Indeholder:

  • Paw Patrol Movie 2 Hangarskib legesæt
  • Chase-figur
  • Politibil

Detaljer: 

  • Mål æske: ca. 36 x 67 x 21 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model6067496
EAN778988486245
MærkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.