Playmobil Country Hestepleje-station 6929

-35%

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Kampagnepris 154,05
Før pris: 237,-
35%
Du sparer: 82,95
På lager
SKU
02183-14
   

Efter en lang dag med trav og galop på ridebanen, er det på tide at rytteren plejer sin hest og fjerner alt snavs og græs efter dagens sjov. Dette sæt har en ægte, fungerende bruser som kan fyldes med vand. Tryk på håndpumpen for at begynde at vaske snavset væk, og brug derefter det medfølgende plejetilbehør for at gøre hesten så smuk som mulig.

Indeholder:

  • 1 Playmobil Country Hestepleje-station
  • 1 Playmobil-figur
  • 1 hest
  • 1 dækken
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Mål: 26,5 x 17,5 x 15 cm
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model6929
EAN4008789069290
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.