Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Playmobil Knights Wolfhaven borg 70220

Lowest price at PriceRunner

Playmobil figurer, legesæt, køretøjer og byggesæt

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 1 137,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-316
   

Stort slot med figurer, tilbehør og funktioner fra Playmobil Novelmore.

Dette vanvittige legesæt fra Playmobil, indeholder hele 374 dele og 4 figurer, en stor borg og en masse tilbehør. Du kan med andre ord forberede dig på kamp og du vinder dem helt sikkert med dette legesæt. Slottet har en solid port som kan føres op og ned, integreret katapult, elevator og stenkaster.

Efter flere årtier med fred og harmoni i kongeriget Noveldor begynder den gamle konflikt mellem de heroiske riddere fra Novelmore og de oprørske Burnham Raiders at genopstå. Begge parter prøver at få fat i den magiske rustning Invincibus, som gør bæreren af rustningen uovervindelig. Kong John og hans kloge søn Prins Arwynn, bor i det store slot.

Prins Arwynn, kongen og de andre i slottet er beskyttet mode Burnham Raiders angreb, af de høje mure, og de kan beskytte sig med stenkasteren og kanonerne. Når Burnham Raiders prøver at angribe slottet, lukker Arwynn hurtigt slotsportene og ser situationen an, for nu. Men Burnham Raiders har ikke tænkt sig at give op. Hvem vinder kampen om slottet og den uovervindelige rustning?

Indeholder:

 • Playmobil Knights Wolfhaven Slot
 • 4 Playmobil figurer - Prins Arwynn, Kong Jogn, ridder Francis og sørøver Dario
 • 4 dyr: hest, ulv, 2 rotter
 • 2 bord, 1 trone
 • 6 pile
 • 4 flag
 • 6 stenkugler
 • Og meget mere!

Detaljer:

 • Antal dele: 374
 • Mål: 70 x 57 x 44 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 8 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frit spillerum. Essensen til Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige led, hænder med gribefunktion som kan holde fast i forskelligt tilbehør, og et rundt roterende hoved. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd koordination og bidrager til videre udvikling af sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model70220
EAN4008789702203
MærkePlaymobil
Stort Novelmore legesæt med stort slot Stort Novelmore legesæt med stort slot

Solid port

Åben porten for venner, eller luk den for fjender.

Med flere funktioner som katapult og ballist Med flere funktioner som katapult og ballist

Katapult

Integreret katapult sender kugler mod Burnham Raiders.

Aftagelige dele, hvor fjenden kan trænge igennem Aftagelige dele, hvor fjenden kan trænge igennem

Indtrængning

Aftagelig vægdel, der giver efter for fjendens angreb.

Playmobil 70220 Grand Castle of Novelmore 374 pc Playmobil 70220 Grand Castle of Novelmore 374 pc
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.