Playmobil markedsbod legesæt

Playmobil byggesæt, figurer og køretøj

Tyske Playmobil har siden 1974 produceret byggesæt i plastik af høj kvalitet som er elsket af både børn og voksne. Byggesættene fra Playmobil inspirere til kreativ leg, og er for mange børn deres første introduktion til byggesæt og rollespil. Med figurer, byggesæt og køretøj fra Playmobil kan børn drømme sig væk og skabe sine egne situationer og roller, alene eller sammen med venner.

Playmobil inspirerer børn til at skabe sine egne eventyr, og lader fantasien få frie tøjler. Og i centrum af dette legetøj finder du den ikoniske Playmobil figur. En 7,5 cm høj figur med bevægelige led, hænder og et hoved som kan drejes.

Vores pris: 225,-
Få tilbage på lager
SKU
23226
   

Leg butik eller sorter mad - kufferten kan tages med, når den er foldet sammen, og lukkes ved at dreje det lille grønne hjul (hjulets åbning er ikke længere synlig). Du kan lave en salgsdisk ved at åbne kufferten med forsiden nedad. - De tre puslespilsdele kan sorteres i de passende rum på disken. - Puslespilsdelene er trykt med forskellige motiver på begge sider:

Trekantet del: gulerødder / jordbær
Nyreformet del: majskolber / bananer
Oval form: champignon / druer

Indkøbsvognen kan skubbes af en 1.2.3-figur (børnefiguren er for lille og kan ikke bruges) og læsses med drikkevarekassen eller op til to puslespilsdele. Alle artikler kan opbevares i kufferten.

Indeholder:

  • Butiksboks
  • To figurer
  • Indkøbsvogn

Detaljer:

  • Mål: 17 x 17 x 11 cm (L x B x H)
  • Alder: fra 1 år

Playmobil inspirerer børn til at skabe deres egne eventyr og lader fantasien få frit spil. Kernen i Playmobil er figurerne. De er 7,5 cm høje, har bevægelige lemmer, hænder med grebfunktion, der kan holde forskelligt passende tilbehør, og et rundt roterende hoved med et venligt ansigt. Legesættene er underholdende, stimulerer øje-hånd-koordination og bidrager til udviklingen af rumfornemmelse og sociale færdigheder.

Produktdetaljer
Model9123
EAN4008789091239
MærkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.