Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Plus Plus Basic Robot - byggesæt med 170 klodser - glow in the dark

Plus Plus Mini og BIG byggeklodser - Byg 2D- og 3D-figurer og modeller

Plus Plus er dansk legetøjdesign. Plus Plus byggesæt har enkelt form, men kommer med uendelige byggemuligheder. Plus Plus legesæt passer til alle børn, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad man kan bygge. Plus Plus byggesæt passer til børn fra 3 år. Plus Plus er et underholdende, interaktivt konstruktionssystem, hvor barnet kan være kreativ og styrke sine motoriske fædrigheder gennem farve, figur og form. Plua Plua er den unikke byggeklods som stimulerer barnets fantasi og kreative evner.

Plus Plus BIG byggeklodser passer til små børnehænder og de yngre byggere. Med Plus Plus byggeklodser kan barnet bygge huse, figurer, dyr og mønstre, og det er kun fantasien som sætter grænser for kreativiteten.

Plus Plus Mini byggeklodsen passer til de lidt ældre børn, og byggeklodsens sjove plus-form gør det enkelt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og andre ting. Plus Plus klodsen er en anderledes byggeklods, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for byggeoplevelsen. Og på trods af den enkle form, kan man bygge de mest kompliceret konstruktioner.

Vores pris: 64,-
På lager
SKU
02202-97
   

Plus Plus sættet består af 170 byggeklodser og instruktioner til at bygge 3 forskellige robotter. Den kommer også med Plus Plus klodser, lyser i mørke.

Robot-sættet fra Plus Plus er en fantastisk måde at introducere børn til Plus Plus på. Plus Plus er et sjovt interaktivt byggesystem, hvor barnet kan være kreativt og styrke sin motorik gennem farve, figurer og former. Du kan lægge klodserne vandret og skabe en flad 2D-mosaik eller lave en 3D-model.

Plus Plus er et perfekt pædagogisk STEM-legetøj, der stimulerer finmotorik, kreativitet, fokus og tålmodighed. Plus Plus: én form - uendelige muligheder.

  • Designet og produceret i Danmark
  • BPA-fri og ftalat-fri

Indeholder:

  • 170 Plus Plus byggeklodser
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål per klods: 20 x 12 mm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model3828
EAN5710409104760
MærkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.