Pokemon Ash kostume - 4-6 år - 110 cm - T-shirt, vest, shorts og kasket

Lowest price at PriceRunner

Pokemon - gotta catch 'em all

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 267,-
Få tilbage på lager
SKU
03217-14
   

Klæd dig ud som Ash fra Pokémon med dette kostume til børn i alderen 4-6 år! Ash er en af hovedkaraktererne i Pokémon verdenen, og er en Pokémon træner som er kendt for at have et nært venskab til sin Pokémon, Pikachu. Ash er ofte set i dette tøj med blå shorts, hvid T-shirt med en rød streg tværs over brystet, og en blå vest med lommer og gule kanter. Udover det er han sjælden at se uden den røde kasket med et sort Pokéball design i form af bogstavet C. Gotta catch 'em all!

Indeholder:

  • 1 Ash kostume med T-shirt og vest, shorts og kasket

Detaljer:

  • Størrelse: 110
  • Alder: 4-6 år

BEMÆRK: Sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Model9908892
EAN0194099027441
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.