Pokemon Legendary Figure 20 cm - Dragonite

Lowest price at PriceRunner

Pokemon - gotta catch 'em all

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 207,-
På lager
SKU
09192-87
   

Den 20 cm høje Pokemon Dragonite figur er her og den er klar til kamp! Og når der er Pokemon-kampe, er Dragonite kendt som en af de sejeste og som en af de stærkeste Dragon-typer nogensinde. Tilføj den til dit team, eller kæmp sammen med andre Pokemon-figurer for at genskabe dine yndlingskampe. Dragonite-figuren har mange detaljer og har flere bevægelige led.

Indeholder:

  • 1 Pokemon Legendary Figure 20 cm - Dragonite

Detaljer:

  • Mål: 20 cm
  • Alder: fra 4 år

Gotta Catch 'Em All!

Produktdetaljer
Model97696
EAN0889933976961
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.