Pokemon My Partner Pikachu - interaktiv Pikachu-figur med over 100 reaktioner

Lowest price at PriceRunner

Pokemon - gotta catch 'em all

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 223,-
Udsolgt
SKU
09195-56

Elektronisk Pokemon Pikachu-figur med over 100 reaktioner, inkluderet lys og lyd!

Denne interaktive Pokemon My Partner Pikachu-figur har 3 berøringssensorer med over 100 forskellige ineraktioner, inklusiv lys og lyd! Se Pikachus hale og kinder lys op og hør søde lyde når I leger sammen. Få din egen Pikachu-partner, der kommer til live med arme og ører, der bevæger sig.

Figuren er 10 cm høj og har berøringssensorer på hovedet, næsen og maven - for flere søde og legende reaktioner. Med 2 legetilstande kan du overføre spændingen ved at være en Pokemon-træner til virkeligheden, når du vælger mellem opdagelsestilstand eller træningstilstand. Spil med Pikachu som aldrig før!

Indeholder:

  • Pokemon My Partner Pikachu interaktiv figur

Detaljer:

  • Mål æske: 16,5 x 7 x 20 cm (LxBxH)
  • Mål figur: 10 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model97759
EAN889933977593
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.