Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Pokemon Scarlet and Violet 151 Poster Collection - samlekort og plakat

Lowest price at PriceRunner

Pokemon-kort, mapper, figurer, bamser og legesæt

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 123,-
Udsolgt
SKU
08233-9

Lad dine børns egne Pokemon-eventyr udfolde sig gennem en episk rejse gennem Kanto-regionen med deres egen start-Pokemon. Med dette sæt kan børn udvide deres hold med Bulbasaur, Charmander og Squirtle som spilbare foliekort og fokusere på at færdiggøre deres Kanto Pokedex ved at åbne flere boosterpakker fra den særlige Scarlet & Violet 151-udvidelse. Udover samlekort, kommer dette sæt også med en farverig plakat til at hænge på væggen.

Indeholder:

  • 3 foliekort med Bulbasaur, Charmander og Squirtle
  • Plakat med Scarlet & Violet - 151-tema
  • 3 Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 boosterpakker
  • Kodekort til Pokémon TCG Live

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Alle boosterpakke-motiver og indhold er tilfældige og kan ikke vælges på forhånd

Produktdetaljer
ModelPOK85316
EAN820650853166
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.