Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Pokemon TCG: Paldea Partners EX Tin - tinboks med samlekort

Pokemon-kort, mapper, figurer, bamser og legesæt

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 204,-
På lager
SKU
08233-8
   

Tilkald evolutionens kraft med Pokemon-ex! Oplev en spændende præsentation på slagmarken med fuldt udviklet førstepartner Pokemon-ex. Her vil man møde Meowscaradas magi, Skeledirge exs fyrige sang eller Quequavals blændende dansegulv i Pokemon TCG: Paldea Partners Tin. Hvilken udfordring og hvilke kort man får er en overraskelse. Udvid samlingen med nye kræfter og egenskaber!

Indeholder:

  • Tinboks
  • Foliekort af Meowscarada ex, Skeledirge ex eller Quaquaval ex
  • 5 boosterpakker
  • Kodekort til Pokemon TCG online

Detaljer: 

  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Produktet findes i 3 forskellige designs - hvilket du får pakkes tilfældigt efter tilgængelighed

Produktdetaljer
ModelPOK85297
EAN820650852978
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.