Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Pokemon TCG: Sword and Shield 12.5 Crown Zenith Galarian Moltres Tin - tinboks med samlekort

Lowest price at PriceRunner

Pokemon-kort, mapper, figurer, bamser og legesæt

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 188,-
På lager
SKU
03232-1
   

Tre skræmmende legendariske Pokemons er ankommet til Galar-regionen! Med deres egen unikke type og kræfter er det Pokemons, man kan regne med. Her kan børn vælge Galarian Moltres ondskabsfulde attituder, og med i alt fire boosterpakker fra Pokemon TCG: Crown Zenith-udvidelsen og et kodekort til Pokemon TCG Live er du klar til kamp.

Indeholder:

  • 4 boosterpakker med i alt 40 samlekort
  • 1 folieret kort med Galarian Moltres
  • Kodekort til Pokemon TCG live

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Hver boosterpakke indeholder 10 tilfældige kort

Produktdetaljer
ModelPOK85195
EAN0820650851957
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.