Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Pokemon TCG: Sword and Shield 12 Silver Tempest - boosterpakke med samlekort

Pokemon-kort, mapper, figurer, bamser og legesæt

Pokemon er en sand klassiker! Mange børn får julelys i øjnene ved tanken om det sjove Pokemonunivers med de farverige Pokemons, som både fårs som figurer og kort. Målet er at blive den bedste Pokemontræner, og det giver rig mulighed for spændende kampe mod vennerne.

Pokemon Trading card game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekort baserer sig på Nintendos Pokemon-univers, hvor børn kan samle på kort, mønter og figurer med sine yndlings Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med. Pokemon spreder sig også til figurer, bamser, figursæt og spil med Pokemins som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere!

Du kan introducere dit barn for Pokemon allerede i en tidlig alder med en af de farverige bamser. Vores udvalg hendvender sig til en bred aldersgruppe, som kan få glæde af Pokemonuniverset i mange år.

Vores pris: 54,-
Få tilbage på lager
SKU
05236-113
   

Udvid din samling med Pokémon-byttekort ved at tilføje Sword and Shield 12 boosterpakken med 10 spillekort fra Silver Tempest-serien. Du skal bruge 60 kort i dit kortspil for at kunne spille, så saml flere for at have et større udvalg og kunne opbygge dit ultimative Pokémon-team.

Indeholder:

  • Pokemon TCG boosterpakke

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Boosterpakken indeholder 10 tilfældige byttekort og har 4 forskellige motiver på pakken. Motivet på pakken påvirker ikke, hvilke kort du får

Produktdetaljer
ModelPOK85092
EAN0820650850929
MærkePokemon
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.