Rainbow High Fashion Doll - Krystal Bailey dukke med 2 tøjsæt - Indigo - 28 cm

Lowest price at PriceRunner

Rainbow High - de farverige dukker ved enden af regnbuen

Legenden siger at ved enden af regnbuen finder du en gryde med guld. Men sandheden er at du finder noget endnu mere fantastisk. Kun nogen få udvalgte, med øje for dristig mode, kan følge regnbuen til Rainbow High. Dette er den farverige modeskole, hvor alle lærer at vise sin sande farve og stil frem.

Velkommen til Rainbow High, hvor alt er som regnbuen, farverigt og glitrende. Mød Rainbow High dukkerne - nu kan du samle regnbuen!

Vores pris: 281,-
På lager
SKU
01212-70
   

Legenden siger at du for enden af regnbuen kan finde guld - nu kan du finde noget endnu bedre! Bare nogen få udvalgte som har øje for mode, kan følge regnbuen til Rainbow High, den farverige modeskole der alle lærer at vise sine sande farver og stil frem. Nu kan du samle regnbuen med de smukke modedukker fra Rainbow High.

Krystal Bailey er klædt i indigo fra top til tå. Hun er elegant klædt i en nederdel med matchende jakke, men hun kan skifte til bukser og jakke eller et andet par sko. Når du pakker dukken ud, skal du vaske hendes hår grundigt for at fjerne alle hårprodukter. Når håret er tørt, kan det børstes. Du må dække hendes tøj til eller tage det af, for at undgå at det bliver vådt når du vasker hendes hår. Du kan også bruge balsam i hendes hår, som du skyller ud. Når håret er tørt er det klar til at blive stylet.

Indeholder:

  • Krystal Bailey dukke
  • 1 jakke
  • 1 par bukser
  • 2 par sko
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Mål: dukken er ca 28 cm høj
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model572114
EAN035051572114
MærkeRainbow High
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.