Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ravensburger PAW Patrol puslespil 3x49 brikker - helte med pels

PAW Patrol - Kom med Ryder og alle hvalpene fra PAW Patrol på redningsmission

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klar til redde dagen! Har du brug for en ekstra hånd eller pote, ikke vær bange, PAW Patrol er på vej! PAW Patrol er redningshunde i træning, og sammen med 10 år gamle Ryder tager de ud på eventyr. PAW Patrol-hvalpene er inspireret af erhverv som bandmand, politibetjent, bygningsarbejder, skraldemand, osv. Med figurer, figursæt, biler, køretøjer, udklædning, spil og meget mere kan du blive en del af missionen, sammen med Ryder og hvalpene fra PAW Patrol.

Vores pris: 84,-
På lager
SKU
01202-16
   

Dette Ravensburger puslespil består af tre forskellige puslespil med motiver af hvalpeheltene fra Paw Patrol. Puslespillene har 49 brikker hver i den kendte Ravensburger kvalitet. Ravensburgers puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lave puslespil er underholdende, og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • 1 Ravensburger puslespil - PAW Patrol

Detaljer:

  • Antal brikker: 3 x 49
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model093694
EAN4005556093694
MærkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.