Roblox Game Pack - Vampire Hunters 3 figursæt

Roblox legetøj og figursæt

Roblox er et MMO-spil til børn i alderen 8 år og opefter. Bring den fantasifulde verden af Roblox til live med helt nye actionfigurer og figursæt inspireret af dine yndlingskarakterer og de oplevelser, du kender fra et eller flere Roblox-baserede spil.

Vores pris: 129,-
På lager
SKU
04216-121
   

En gammel ondskab har vågnet efter at have sovet i flere århundrede, og nu er den kommet til Roblox for at slukke tøsten. Du får brug for al den hvidløg du kan få fat i, hvis du skal have en chance for at overleve det uhyggelige væsen fra ZacAttacks tredje installation i Vampire Hunter-serien. Ikke lad jægeren blive til byttet!

Tag dine yndlings Roblox-eventyr fra skærmen og ind i den virkelige verden med unikke spilpakker, med to ikoniske karakterer og tilbehør.Mix og match tilbehør og lav dine egen unikke Roblox-karakter.

Brug den eksklusive kode for at åbne en spændende virtuel verden i spillet Roblox. Roblox imaginære platform er næste generations underholdning. Platformen tillader børn i alle aldre at forestille sig, skabe og lege sammen i fordybende, brugervenlige 3D-verdener.

Indeholder:

  • 2 Roblox-karakterer
  • 4 tilbehør
  • 1 brugerkode til virtuel verden

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 x 17 x 5 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModelROBO395
EAN191726385097
MærkeRoblox
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.