Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Schleich Horse Club ridecenter - legesæt med hest, føl og rytter 42344

Lowest price at PriceRunner

Schleich figurer - Dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger

Den tyske mærkevare Schleich har produceret figurer og figursæt af høj kvalitet i over 80 år. Schleich Farm World, Schleich Horse Club, Schleich Dinoasur og Schleich Bayala er figurer i virkelighedstro design af den bedste kvalitet. Fra Schleich finder du gårdsdyr, heste, dinosaurer, eventyr-figurer - figurer som egner sig lige så godt som pynt på hyllen som til leg pp børneværelset. De håndmalte figurer fra Schleich er med til at fremme kreativ leg og lader børn bruge fantasien gennem rollespil. Barnets udvikling stimuleres gennem oplevelser ved leg, og disse detaljerede figurer, figursæt og tilbehør skaber et stort antal områder til leg.

Opdag Schleich Horse Club med fantastiske heste, hestestalde, biler med hestetrailer, rideområder og hestetilbehør. Schleich Horse Club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter der nye eventyr, her kan du made og passe på hestene, og tage på en ridetur hver dag. Besøg Schleich Horse Club og oplev spændende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra lille og sød til elegant og chamerende, udvalget af heste er stort, alt fra ponyer til store, flotte hingste. Schleich Horse Club er figurer som får hjertet til at banke hos alle hesteelskere!

Schleich Wild Life Oplev spændende eventyr sammen med vilde dyr. Tag på safari på savannen, og besøg junglen, skoven eller havdyrene. Find ud af hvilke dyr som lever i skovene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøg savannen, tag på safari og oplev spændende eventyr ved det store vandhul. I junglen venter vilde flokke af aber, hurtige kattedyr, store elefanter og flodheste. Med ATV eller gummibåd kan du besøge dyrene i deres rette element, og du kan tage de skadet eller syge dyr med tilbage til forskningsstationen. Bevæg dig gennem de tætte regnskove og opdag junglens indbyggere.

Schleich Farm World lader dig opdage nye, spændende eventyr på bondegården. Tag med ud til gården for at made alle dyrene. Her finder du ikke kun nyttedyr som grise og køer, men også heste, hunde og en række andre dyr som bor på bondegården. Du kan også tage en tur til ranchen, og opleve ægte rodeo! Med store og små bondegårde, traktorer og dyr kan børn finde på sjove historier og eventyr som de kender fra bondegården. Opdag nyr og spændende ting på gården med Schleich Farm World!

Schleich Bayala inviterer dig ind i en magisk og fantasifuld verden med alfer, enhjørninger og magiske skabninger. Her kan du opleve en fantastisk verden af venskab, eventyr og magi. Schleich Bayala tager dig med ind i en verden både på land og under vand. Bliv en del af den fortryllende verden under vand sammen med Meamare-havfruerne, eller opdag den fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og sol-alferne. Schleich Bayalan byder på en fortryllende verden med fantastiske figurer, dyr og legesæt med mange detaljer og magiske design.

Schleich dinosaur - Forestil dig en forhistorisk verden blandt vulkaner og dinosaurer, hvor store, små, kødædende, planteædende, stærke og hurtige dinosaurer har kontrollen. Blandt Schleich dinosaurer finder du de første giganter fra forhistoriske tider, sure, fascinerende og kæmpe store. Find den store og farlige vulkan og skabningerne som lever der. Klarer du at fange mindre, eller måske større skabninger med de fælder du sætter ud? Schleich dinosaurer og vulkaner har mange detaljer, og byder på fantasifuld rolleleg. Her er det kun fantasien som sætter grænser! Hissige, larmende og kæmpe store - dinosaurne overtager jorden!

Medlemspris 513,60 20%
Vores pris: 642,-
På lager
SKU
18116
   

Scleich ridecenter med rytter og heste. Den nye staldbygning står klar. Med sine grønne døre og lyserøde vinduer ser den helt utrolig ud. Lissi Og de andre piger kan ikke vente. Hestene er i store stalde. De har halmballer og foder, men alle vil gerne ride en tur først.

"Endelig! Den nye staldbygning er klar!" Lissi hopper spændt ind i bilen. Hendes mor kører afsted. "Forhåbentlig bliver det rigtig hyggeligt, som hr. Miller, ejeren lovede!" Håber Lissi. Hun springer ud, så snart de kommer til stalden. "Wow! Den er endnu smukkere, end jeg havde forestillet mig!". Med sine grønne døre og lyserøde vinduer og vinduesrammer ser staldbygningen helt utrolig ud. Lissi løber straks over fra bilen til stalden. Hendes elskede arabiske hoppe, Stella, er i én af de store stalde. "Jeg har savnet dig så meget!" udbryder hun. De to dage, de skulle vente, før de endelig kunne se hinanden igen, føltes virkelig som en evighed. Hun omfavner sin hest og tager æblekassen op og gulerødder. Hun fodrer Stella - og så kan de to endelig ride ud. Sikke en vidunderlig dag! Solen skinner, et ungt araberføl går rundt i folden, fuglene kvidrer og Lissi er glad for den nye staldbygning. Senere vil hun børste og fodre sin hoppe igen og dække hende med en særlig gave - et helt nyt overtræk.

Fun Fact:

 • Pigerne fik lov til at hjælpe med at designe denne staldbygning. Det er derfor, at den er blevet så utrolig smuk.

Funktioner:

 • Folden med tag bliver til åben ridehal
 • Bevægelige tagvinduer
 • Hegndele der kan sættes sammen som man vil
 • Udstyret med foderhække og vandingstrug samt sadel- og seletøjsholdere

Indeholder:

 • Schleich ridecenter
 • 1 araber hoppe, 1 araberføl
 • 1 fritidsrytter, 1 fritidssaddel
 • 2 blomsterkasse, 1 plejekasse
 • 4 drikketrug
 • 12 hegndele
 • Og meget mere

Detaljer:

 • Mål: 83 x 26 x 39 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model42344
EAN4055744005602
MærkeSchleich
Stald med plads til 4 heste og hesteindhegning Stald med plads til 4 heste og hesteindhegning

Stalden er klar

Flot sæt med stald og indhegning til hestene.

Med hest, føl og en rytter inkluderet udover andet tilbehør Med hest, føl og en rytter inkluderet udover andet tilbehør

Klar til en ridetur

Tag på fine rideturer sammen og se hestene løbe rundt.

Stalden har drikketrug og dørlemmer til udeområder Stalden har drikketrug og dørlemmer til udeområder

Plads til flere

Med staldpladser til 4 heste, med dører der kan åbnes.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.