Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Silverlit YCOO NEO Junior 1.0 - programmerbar robot med 9 punkts berøringspanel

Lowest price at PriceRunner

Silverlit robot og robotdyr

Uanset interesser, elsker de fleste børn robotter eller robotdyr som minder om ægte kæledyr, og de seje robotter fra Silverlit er ingen undtagelse. Robotlegetøj præsnterer barnet for en spændende verden, hvor teknologi står i centrum. En robot som kan programmeres, robotter som følger forhåndsbestemte baner og opsæt eller virkelighedstro robotdyr som minder om ægte dyr som katte, hvalpe, aber eller øgler. Robotter og robotdyr fra Silverlit vil udfordre barnet til at bruge fantasien og kreativiteten gennem underholdende rollespil, i tillæg til at prøsentere teknologiske gåder og mysterier for barnet. Robotlegetøjet fra Silverlit dækker flere aldersgrupper, men enkle robotter til de mindste, til programbare robotter til de ældste børn. Interaktivt legetøj er altid sjovt - Silverlit præsenterer en helt ny verden med robotlegetøj!

Vores pris: 234,-
På lager
SKU
07195-06
   

Silverlit YCOO NEO Junior 1.0 robotten med 9-punkts berøringspanel tager enkle kommandoer og kan programmeres til forskellige øjen-, hoved- og hjulbevægelser med lyd.

Øjnene lyser op med LED-lys, og robotten har op til 30 forskellige berøringsmønstre, der aktiverer forskellige handlinger. Robotten kan også programmeres til at danse og lave forskellige bevægelser til musikklip med det innovative punktberøringspanel. Hvilke kommandoer robotten udfører, styres ud fra hvilket mønster du tegner på touchpanelet. Det er sjovt at programmere denne robot og se den udføre alle kommandoerne!

  • 9-punkts berøringspanel
  • 30 berøringsmønstre
  • 6 musikklip
  • Batteritid: ca. 60 min

Indeholder:

  • Silverlit YCOO NEO Junior 1.0 robot

Detaljer:

  • Mål: 20 x 16 x 11
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model88560
EAN4891813885603
MærkeSilverlit
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.