Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

SKIP-BO Card Game - skandinavisk version

Lowest price at PriceRunner

Vores pris: 92,-
På lager
SKU
06195-235
   

Skip-Bo er et underholdende kortspil for hele familien. Det er det ultimative kortspil, hvor man spiller kortene i stigende rækkefølge. Den som først kommer af med sine kort vinder.

Spillerne må bruge både dygtighed og strategiske evner for at lave bunker med kort i stigende rækkefølge (2,3,4...) til de ikke har flere kort igen. Når alle har fået uddelt kort, starter spillet med at man trækker fra en fælles bukne og lægger ud kort i op til fire nye bunker. Skip-Bo-jokerkort løser svære situationer og kan spilles som hvilket som helst tal. Brug disse kort fornuftigt, for de kan virkelig hjælpe dig med at slå modstanderne. Den første spiller som kommer af med alle sine Skip-Bo kort vinder.

Innhold:

  • 162 Skip-Bo kort
  •  Instruktioner

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6 stk
  • Sprog: Dansk-Svensk-Norsk-Finsk
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model52369
EAN5011363523698
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.