Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Slime Baff 150 g - rødt slim til badekarret

Vores pris: 70,-
På lager
SKU
18393
   

Denne pakke med rød Slime Baff ændrer badevandet fra almindeligt vand til farverigt og sjovt slim. Efter brug skiftes slimet tilbage til normalt vand, så det let løber ned i afløbet. Det efterlader ikke pletter, indeholder ingen farlige stoffer og der er nemt at rengøre efter brug.

Fyld badekarret med ca. 3 cm vand før Slime Baff pulveret drysses jævnt, mens det røres ud i vandet. I løbet af få minutter bliver det flydende vand til blødt og sjovt slim. Juster med mere vand. Efter brug drysses opløsningspulveret jævn og røres rundt i slimet. Efter et par minutter er det igen blevet til vand, og kan tømmes i afløbet.

Pakken indeholder 150 g Slime Baff-pulver, tilsvarende 1 bad med 40 liter vand. Slimet er testet for allergener, er pletfri, og let at gøre rent efter brug. Slimet er certificeret biologisk nedbrydeligt.

Indeholder:

  • 150 g Slime Baff-pulver
  • Pakke med opløsningspulver

Detaljer:

  • Farve: rød
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model5263
EAN813974020154
MærkeSlime Baff
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.