Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Slime Baff 300 g - grønt slim til badekarret

Lowest price at PriceRunner

Vores pris: 107,-
På lager
SKU
18396
   

Disse pakker med grønt Slime Baff ændrer badevandet fra almindeligt vand til farverigt og sjovt slim. Efter brug skiftes slimet tilbage til normalt vand, så det let løber ned i afløbet. Det efterlader ikke pletter, indeholder ingen farlige stoffer og der er nemt at rengøre efter brug.

Fyld badekarret med ca. 3 cm vand før Slime Baff pulveret drysses jævnt, mens det røres ud i vandet. I løbet af få minutter bliver det flydende vand til blødt og sjovt slim. Juster med mere vand. Efter brug drysses opløsningspulveret jævn og røres rundt i slimet. Efter et par minutter er det igen blevet til vand, og kan tømmes i afløbet.

Hver pakke indeholder 150 g Slime Baff-pulver, tilsvarende 1 bad med 40 liter vand. Slimet er testet for allergener, er pletfri, og let at gøre rent efter brug. Slimet er certificeret biologisk nedbrydeligt.

Indeholder:

  • 2 pakker med 150 g Slime Baff-pulver
  • 2 pakker med opløsningspulver

Detaljer:

  • Farve: grøn
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model5259
EAN813974020178
MærkeSlime Baff
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.