Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Smoby bordfodbold - 120 cm med plads til op til 4 spillere på samme tid

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 198,-
På lager
SKU
03192-131
   

Introduser børnene for bordfodbold med dette stabile og robuste bordfodboldspil fra Smoby. Bordet er udstyret med ergonomiske håndtag, mål og point-tæller. Dette er et klassisk bordfodboldspil med spillere som kan drejes og skubbes til siden. Inviter venner og familie til fodboldturnering, og se hvem som scorer flest mål!

Indeholder:

  • Smoby bordfodbold med spillere
  • 2 kork fodbolde

Detaljer:

  • Mål: 120 x 87 x 86 cm
  • Vægt: 19,6 kg
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model620302
EAN3032166203022
MærkeSmoby
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.