Smoby Pretty Flower House legehus med planteredskaber og potter

Lowest price at PriceRunner

Smoby legetøj til underholdende og kreativ rollespil

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 1 224,-
Produktet har en vægt eller størrelse, der ikke kvalificerer til gratis fragt. 300 kr. i fragt tillægges pr. enhed.
På lager
SKU
03233-31
   

Smoby Pretty Flower House er et solidt og stabilt legehus, der giver børn mulighed for at lege på mange forskellige måder. Her kan de gå på opdagelse, trække sig tilbage, lege gemmeleg, efterligne de voksne og tilbringe timer med deres venner. Dette legehus inkluderer en gul halvdør og 2 skodder. Derudover kommer den med tre plantepotter, spade og rive.

Legehuset er lavet i UV-behandlet plastik, så det holder endnu længere. Det enkle, men smukke design vil tilfredsstille både unge og gamle, og børn vil elske at tilbringe dage i deres eget hus.

Indeholder:

  • Smoby legehus
  • Spade og rive
  • 3 potter

Detaljer:

  • Mål: ca. 98 x 110 x 127 cm
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model810725
EAN3032168107250
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.