Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Smoby Udendørskøkken til legehuse med 17 tilbehør

Lowest price at PriceRunner

Smoby legehuse, rutsjebaner, trehjulede cykler og rolleleg

Det er meget læring i leg, og legehusene, rutsjebanerne, værktøjbænkene, dukkelegetøjet, babylegetøjet, butiklegetøjet, sportspillene og kækkenlegetøjet fra Smoby opmuntrer til kreativ rollespil. Smoby bruger UV-stabil plastik i produktionen af sit legetøj, denne er specielt modstandsdygtig mod slitage og falming. Udelegetøjet fra Smoby flytter legen udenfor, og giver børn rum til højlydt og energisk leg ude. Smoby børn vokser op mens de leger, skaber sine egne historier og udvikler sin fantasi gennem leg.

Vores pris: 355,-
Udsolgt
SKU
03205-76

Smoby udendørskøkken er det perfekte tilbehør til dit Smoby legehus, for at tilføje nye legefunktioner. Legekøkkenet opmuntrer til rolleleg og fantasifuld leg.

Måske vil dit barn lave mad ligesom mor og far, og da er dette legekøkken perfekt til at øve sig. Legekøkkenet består af en grill og vask med vandhane. Der er også praktiske kroge på den ene side, så køkkenredskaberne kan hænges op. Legekøkkenet kommer desuden med 17 forskellige køkkentilbehør.

Præcis som legehusene fra Smoby, er dette legekøkken også meget stabilt og solidt, og det er UV-behandlet for bedre holdbarhed, så det beholder farven over længere tid. Lad barnet lave de lækreste retter på grillen og inviter venner og familie til et fantastisk måltid!

Indeholder:

  • Smoby Udendørskøkken
  • 17 tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 2 år

BEMÆRK: Passer til følgende legehuse: Smoby Nature, Smoby Neo Jura, Smoby My New House, Smoby Chef House, Smoby legehus med plantekasse og Smoby Neo Friends

Produktdetaljer
Model810901
EAN3032168109018
MærkeSmoby
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.