Star Wars Classic Deluxe Stormtrooper kostume - 6-12 mdr. - heldragt med blød hjelm

-43%
Lowest price at PriceRunner

Star Wars legetøj, figurer og tilbehør - tag legetøjet med ud i rummet

Tag kampen ud i rummet, uanset om du vil kæmpe på det gode eller det ondes side. Her finder du de Star Wars effekter du skal bruge blandt vores store udvalg. Star Wars rumskibe og starfighters, køretøjer, figursæt, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostume og påklædning samt masker og jedi tilbehør såsom lyssværd. Genskab spændingen gennem Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper og red universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO.

Her har du udvalget til at skabe dit eget Star Wars-univers på børneværelset, med byggesæt og diorama udstillingssæt, puslespil, legetøj og tilbehør fra de kendte spillefilm om en galakse langt, langt væk og den populære tv-serie om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian og Bobba Fett!

Kampagnepris 118,- Før pris: 208,-
43%
Du sparer: 90,-
På lager
SKU
06227-96
   

Med dette Classic Deluxe Stormtrooper kostume fra Star Wars kan selv børn på omkring 6-12 mdr. blive en del af truppen. Denne bløde heldragt består af en blød, hvid dragt med sorte detaljer som er printet på. Den bløde hjelm og de bløde sko fuldfører kostumet, og hele outfittet er behageligt at have på for de små.

Indeholder:

  • Star Wars Classic Deluxe Stormtrooper heldragt med sko
  • Blød hjelm

Detaljer:

  • Størrelse: Infant
  • Alder: 6-12 mdr.
Produktdetaljer
Model700760
EAN883028341702
MærkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.