Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Stiga fodbolde til bordfodbold - 3 pakning

Sportslegetøj og vinterlegetøj fra Stiga til actionfyldt leg indendørs og udendørs

Stiga opfordrer børn til at have sjov og aktiv leg både indendørs og udendørs. Fodboldspil og hockeyspil fra Stiga er lige så sjove for voksne som for børn og skaber et actionfyldt spil for hele familien. Med sine snowracere, snowboards, slædemåtter,kælke med rat, babyslædebræt og løbehjul flytter Stiga spillet udendørs, uanset om det er vinter og sne eller sommer og sol. Hvad kunne være sjovere end en dag på kælkebakken, hvor børnene kan ræse med venner og familie, eller lave fede tricks med kælke og bræt? Stiga skaber sikkert sportslegetøj med børns sikkerhed i tankerne.

Vores pris: 56,-
På lager
SKU
10182-87
   

I kampens hede kan fodboldene hurtigt blive skudt for hårdt og ryge ud over kanten af bordfodboldbordet, så er det godt at have ekstra bolde let tilgængeligt, så du ikke skal bruge spilletid til at lede. Denne 3 pakning indeholder 3 Stiga fodbolde til dit Stiga bordfodboldspil. Diameteren på en bold er ca. 2,3 cm.

Indeholder:

  • 3 fodbolde til Stiga bordfodbold

Detaljer:

  • Mål bold: ca. 2,3 cm (Ø)
Produktdetaljer
Model7113-1981-00
EAN7318681981000
MærkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.