Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Stiga pucker til hockeyspil - 3 pakning

Sportslegetøj og vinterlegetøj fra Stiga til actionfyldt leg indendørs og udendørs

Stiga opfordrer børn til at have sjov og aktiv leg både indendørs og udendørs. Fodboldspil og hockeyspil fra Stiga er lige så sjove for voksne som for børn og skaber et actionfyldt spil for hele familien. Med sine snowracere, snowboards, slædemåtter,kælke med rat, babyslædebræt og løbehjul flytter Stiga spillet udendørs, uanset om det er vinter og sne eller sommer og sol. Hvad kunne være sjovere end en dag på kælkebakken, hvor børnene kan ræse med venner og familie, eller lave fede tricks med kælke og bræt? Stiga skaber sikkert sportslegetøj med børns sikkerhed i tankerne.

Vores pris: 56,-
På lager
SKU
10182-86
   

Når hockeykampen bliver intens, kan man hurtigt skyde pucken for hårdt så den ryger ud over kanten af spillet. Så er det godt at have en ekstra liggende let tilgængeligt, så du ikke skal bruge spilletid på at lede. Denne pakke indeholder 3 Stiga pucker til dit hockey bordspil. En puck er ca. 2,54 cm i diameter.

Indeholder:

  • 3 pucker til Stiga Hockeyspil

Detaljer:

  • Mål puck: ca. 2,5 cm (Ø)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model7111-9079-01
EAN7313329710295
MærkeStiga
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.