Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ticket to Ride United Kingdom og Pennsylvania - udvidelses til brætspil med kort over Storbritannien

Lowest price at PriceRunner

Brætspilserien Ticket to Ride - byg jernbaneruter uden at modstanderen opdager dig!

Med brætspillet Ticket to Ride fra Days of Wonder begiver du dig ud på et eventyr og bygger jernbaneruter, der forbinder byer i forskellige lande. Spillerne skal samle kort fra forskellige togvogne, som derefter bruges til at gøre krav på rettighederne til forskellige jernbaneruter i det land eller en del af verden, du besøger. Jo længere rute du kan lave, jo flere point får du.

Ticket to Ride er et brætspil, der stiller store krav til, at du kan træffe strategiske og taktiske beslutninger, uden at blive afsløret af din modstander. Ticket tor Ride-spillene fortsætter traditionen fra Days of Wonder med brætspil med smukke illustrationer og komponenter af høj kvalitet. Her kan spillere tage på eventyr gennem lande og kontinenter, krydse oceaner og udforske storbyer.

Vores pris: 220,-
Udsolgt
SKU
15225

Udvidelsespakken Ticket to Ride United Kingdom og Pennsylvania indeholder to kort, hvoraf Storbritannien-kortet byder på en anderledes spilleversion af det populære strategispil, mens kortet over Pennsylvania byder på investeringssjov i kendt jernbanehistorie. Denne tillægspakke indeholder selvfølgelig alt det du skal bruge af ekstraudstyr, som ikke medfølger i de originale udgaver. Spilleudvidelsen kræver at du har et af grundspillene for at kunne spille, og dette spil er derfor en tillægspakke til Ticket to Ride og Ticket to Ride Europa.

Storbritannien-udvidelsen tager dig med på eventyr tilbage til jernbanens begyndelse i 1800-tallets England, og for første gang bliver "teknologikort" introduceret i Ticket to ride. For at spille med dette kort er der inkluderet et helt nyt sæt med togkort, og teknologikortene lader spillere forbedre kvaliteten og logistikeren på sine tog under spillet, noget som tillader hurtigere løb og længere ruter. Spillere må bruge lokomotivkort for at købe teknologikortene, noget som tvinger dem til at vælge mellem teknologisk udvikling eller at kunne udvide rutenetværket på kortet. Udvidelsen spilles med 2-4 spillere.

Pennsylvania-udvidelsen bruger en kortstak med aktieandele, der repræsenterer faktiske historiske jernbaner, der opererede i regionen vist på kartet. Når en spiller fuldfører en rute på kortet, har de muligheden for at "investere" i et selskab gennem brug af aktierne, med kontrol over at hvert selskab giver bonuspoint til sidst i spillet. Udvidelsen spilles med 2-5 spillere.

Indeholder:

  • Spillebræt med kort over Storbritannien og Pennsylvania
  • 47 togkort og teknologikort (Storbritannien)
  • 60 aktiekort (Pennsylvania)
  • 57 destinationskort
  • Spilleregler

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-5
  • Spilletid: fra 30 min
  • Alder: fra 8 år

BEMÆRK: Ikke et selvstændigt spil - skal benyttes sammen med Ticket to Ride eller Ticket to Ride Europa!

Produktdetaljer
Model720123
EAN824968817773
MærkeTicket to Ride
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.