Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Trunki Børnekuffert lilla Cassie kat med klistermærker

Vores pris: 388,-
På lager
SKU
03192-227
   

Tag katten Cassie fra Trunki med på et ægte katte-eventyr! Designet til rejsende småbørn er det bare om at hoppe ombord og mjaue afsted. Klistre glimmer på, fiske-klistermærker og gør dig klar til at køre afsted og opleve nye ting. Små globetrottere kan nemt selv køre, bære eller blive trukket langs rullebanen med denne børnekuffert med hjul fra Trunki.

Katten Cassie fra Trunki rummer 18 liter, er komfortabel at sidde på, kan låses, indvendig lomme, og med elastik som sikrer indholdet. Den er produceret i samme type letvægts plast som kufferterne voksne bruger. Kufferten er lavet til at gøre rejsen til en leg, hvor barnet kan sidde på kufferten, sparke sig frem eller blive trukket af andre. Der medfølger klistermærker som du klan dekorere Cassie med.

Indeholder:

  • 1 Trunki børnekuffert - Cassie kat

Detaljer:

  • 2 bærehåndtag
  • Mål: 46 x 21 x 31 cm
  • Vægt: 1,6 kg
  • Maksvægt på kufferten: 50 kg
Produktdetaljer
Model0322-GB01
EAN5055192203222
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.