Ty Beanie Boos Asher bamse regular - grå kat 15 cm

Lowest price at PriceRunner

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 69,-
Få tilbage på lager
SKU
08223-21
   

Den 15 cm høje grå kat Asher fra TY Beanie Boos med sine glitrende lyserøde øjne er en kat, der elsker at kramme. 

Asher er en nuttet udstoppet kat, hvis fødselsdag er den 19. februar. Det bedste ved bamser er, at de altid er tæt på, og Ashers luftige, bløde krop er perfekt til at kramme. Her får di en bedste ven at bruge tid med, uanset om du leger eller sover. 

Saml bamser fra TY for at skabe din helt egen samling af bamser med alt fra pingviner og ugler til enhjørninger og leoparder.

Indeholder:

  • Ty Beanie Boos Asher bamse regular - grå kat 15 cm

Detaljer:

  • Mål: 15 cm høj
  • Størrelse: regular/almindelig
  • Fødselsdag: 19 februar
  • Alder: fra 3 år

Bemærk: kattens udseende kan afvige fra billedet!

De populære og bløde bamser fra TY Bernie Boos har store funklende øjne, der skinner og bamserne er perfekte til at putte med. Bearnie Boos fås i forskellige størrelser, varianter og med forskellige detaljer. Hver figur har et unikt navn og fødselsdagsdato skrevet på mærket, der medfølger. 

Produktdetaljer
ModelTY36306
EAN008421363063
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.