Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

TY Beanie Boos clip Kiwi multifarvet fugl - 13 cm

Ty Beanie Boos - de bløde bamser med store øjne

Har du brug for noget som er blødt og sødt? Tag et kig på vores store udvalg af bløde bamser fra TY Beanie Boos. TY-bamserne er bløde og har store øjne, de er gode legekammerater og ekstra bløde som krammedyr, når du skal sove. Bamserne fra TY Beanie Boos kommer som katte, hunde, ugler, ræve, bjørne, vilde dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film og meget mere.

Beanie Boos dyr kommer i forskellige størrelser, small, regular, medium, large og som clips er der en størrelse og form til alle. Måske vil du hellere have en TY Squish a boos bamse, der også kan bruges som pude? Nu kan du samle dem alle sammen!

Vores pris: 45,-
På lager
SKU
05195-143
   

De populære og bløde bamser fra TY Beanie Boos har store øjne og er bløde at holde. Bamserne appellerer specielt godt til børn, og er et meget populært krammedyr.

TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver figur har unikke navne og en fødselsdato skrevet på det medfølgende mærke. TY Beanie Boos clip Kiwi multifarvet fugl er en sød bamse, der gerne vil have en ny ejer. Kan du passe på den? Den har brug for en masse kram! Det kan være svært at beslutte sig for en favorit, så hvorfor ikke samle TY Beanie Boos-bamserne for at få en mega sød samling af bamser.

De populære TY Beanie Boos clip-bamserne kan nemt fæstes på rygsækken, skoletaske, vognen eller penalhuset. Din TY Beanie Boos clip-bamse vil være med over alt!

Indeholder:

  • TY Beanie Boos clip Kiwi multifarvet fugl

Detaljer:

  • Mål: 13 cm (H)
Produktdetaljer
Model36557
EAN008421365579
MærkeTy Beanie Boos
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.