Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

3 Sprouts drikkedunk med sugerør 350 ml - rådyr

3 Sprouts moderne og legende produkter til børneværelset og skoletasken

3 Sprouts blev grundlagt i 2007 med et fokus på at producere moderne og legende produkter til børn. Udvalget fra 3 Sprout består af farverige kurve, kasser, bokse, o.l. til opbevaring af barnets legetøj og ting. 3 Sprouts-mærkevaren indeholder et stort udvalg af opbevaringskurve, -kasser og -bokse, med udformning som fanger barnets opmærksomhed, med dyr, figurer og farver som børn elsker. Udvalget som du finder i sortimentet fra 3 Sprouts passer lige så fint på børneværelset som i stuen eller på badet.

Vores pris: 83,-
På lager
SKU
05192-122
   

Mød barnets yndlingsflaske, 3 Sprouts drikkedunk med sugerør og rådyr-motiv. Udformningen og designet med dyremotiv er et sjovt og sødt tillæg til barnet hverdag. Flasken fra 3 Sprouts er lavet af højkvalitets plastik som rummer op til 350 ml, og den gode kvalitet gør at den holder godt mod lugt, pletter og ridser. Den bløde silikonetop er enkel at flippe ud og lukke for barnet, og den er god at drikke af.

Indeholder:

  • 3 Sprouts drikkedunk med sugerør - rådyr

Detaljer:

  • Mål: 16,5 x 6,4 cm
  • Farve: lyserød
  • Kan vaskes i opvaskemaskine (øverste hylde)
  • Rummer: 350 ml
  • Materialer: plast
Produktdetaljer
Model948DEE
EAN812895000948
Mærke3 Sprouts
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.