Aquabeads Deluxe Carry Case hobbykuffert med 1400 vandperler i 48 farver

Lowest price at PriceRunner

Aquabeads vandperler - en kreativ og sjov måde at lægge perler på!

Aquabeads perlerne ser ud som helt almindelige små, farverige kugler, men i kontakt med vand sker der noget magisk. Med Aquabeads vandperler kan du lægge små, farverige perler sammen i forskellige kombinationer, spray over med vand og se hvordan de straks, klistrer sig til hinanden. Vandperlerne ligner strygeperler, men du sætter perlerne sammen med vand i stedet for at stryge dem. Aquabeads vandperler er nemt for børn at bruge selv. Så sjovt, næsten som magi!

Vores pris: 328,-
På lager
SKU
06226-21
   

Aquabeads Deluxe perlekuffert med flip-plade og 1400 vandperler i forskellige former og farver. Med udstillingsplade og armbånd- og ringadapter.

Med Aquabeads Deluxe hobbysæt i kuffert bliver drømme til virkelighed. Den store perlekasse har en masse plads til at sortere de farvede perler efter farve. Med den praktisk håndtaskeform kan hobbysættet også tages med overalt. Perlerne placeres på flip-pladen med 2-i-1 perlepennen. Hvis en perle er forkert, kan du fjerne den igen med perleplukkeren i den anden ende af perlepennen. Med flip-pladen går den kreative leg endnu hurtigere, fordi de færdige kreationer tørrer på en ekstra plade, og ikke som normalt på perlepladen. Bare lav det ønskede motiv, spray vand på, vend flip-pladen og lad kreationen tørre. Allerede når perlepladen er vendt, er den igen klar til nye motiver. De færdige  motiver kan sættes på udstillingspladen og er på den måde en fantastisk dekoration til ethvert børneværelse. Med smykkeadapteren kan der også laves flotte smykker som for eksempel en ring eller et armbånd.

Med det store Aquabeads Deluxe hobbysæt i håndtaske, kan du starte legen med det samme, og sættet indeholder 1400 farvede vandperler (almindelige, glitter-, pastel-, stjerneformede og glitter-stjerneperler), en stor opbevaringskasse med flip-plade, en udstillingsplade, forskellige smykkeadaptere, en 2-i-1 perlepen, on spary og skabeloner.

Indeholder:

  • Aquabeads hobbytaske med flip-plade
  • 1400 vandperler
  • Spray
  • Perlepen
  • Ringadapter
  • Armbåndsadapter
  • Skabelonark

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model31914
EAN5054131319147
MærkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.