Aquabeads Enchanted World - med 1800 vandperler i 26 forskellige farver

Lowest price at PriceRunner

Aquabeads vandperler - en kreativ og sjov måde at lægge perler på!

Aquabeads perlerne ser ud som helt almindelige små, farverige kugler, men i kontakt med vand sker der noget magisk. Med Aquabeads vandperler kan du lægge små, farverige perler sammen i forskellige kombinationer, spray over med vand og se hvordan de straks, klistrer sig til hinanden. Vandperlerne ligner strygeperler, men du sætter perlerne sammen med vand i stedet for at stryge dem. Aquabeads vandperler er nemt for børn at bruge selv. Så sjovt, næsten som magi!

Vores pris: 192,-
På lager
SKU
10218-04
   

Dette fantasiverden vandperlesæt fra Aquabeads, indeholder 1800 juvel- og vandperler i 26 forskellige farver. Lav dine helt egne mystiske kreationer og brug din kreativitet og fantasi. Du kan lave feer, hvafruer, prinsesser eller trolde. Der mefdølger også stjerne-perler, der ser ud som små stjerner og kan bruges til at give dine Aguabeads kreationer tekstur, eller give dem det lille ekstra.

Brug nogen af skabelonerne til at lave figurer efter. Læg perlerne på perlepladen for, at lave dit design, og ved hjælp af sprayen, sprayer du vand på perlerne for, at få dem til at hænge sammen på magisk vis. Når dine perlekreationer er helt tørre efter 60 minutter, fjerner du dem forsigtigt fra pladen og du kan udstille dem på den medfølgende udstillingsplade.

Aquabeads er et sjovt og trygt produkt for børn, til timevis med underholdning og kreativ leg.

Indeholder:

  • 1800 vandperler i 26 forskellige farver
  • 1 perleplade
  • 1 spray 1 skabelon med instruktioner
  • 1 udstillingsplade
  • Og mere

Detaljer:

  • Mål: 31 x 24 x 4 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model31837
EAN5054131318379
MærkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.