Aquabeads Mega Bead Trunk refill-sæt i kuffert - med 3000 vandperler

Lowest price at PriceRunner

Aquabeads vandperler - en kreativ og sjov måde at lægge perler på!

Aquabeads perlerne ser ud som helt almindelige små, farverige kugler, men i kontakt med vand sker der noget magisk. Med Aquabeads vandperler kan du lægge små, farverige perler sammen i forskellige kombinationer, spray over med vand og se hvordan de straks, klistrer sig til hinanden. Vandperlerne ligner strygeperler, men du sætter perlerne sammen med vand i stedet for at stryge dem. Aquabeads vandperler er nemt for børn at bruge selv. Så sjovt, næsten som magi!

Vores pris: 235,-
På lager
SKU
05236-27
   

Aquabeads Mega Beads refill-sættet indeholder 3000 vandperler i 30 farver, opbevaringskuffert og stifter. Her kan børnene udvide deres udvalg af vandperler ud over at få en praktisk opbevaringsboks til deres perler og designs.

Kombiner med andre vandperlesæt og find det ønskede design at skabe. Vandperlerne lægges på brættet, og når barnet er færdig med at lave sit design, tilsættes der vand fra sprayflasken, og så skal man bare vente til at kreationen er tør, før den forsigtigt fjernes fra perlepladen. Ved hjælp af stifterne kan kreationerne fastgøres til kufferten til dekoration.

Indeholder:

  • Aquabeads opbevaringskuffert
  • 3000 vandperler
  • Stifter

Detaljer:

  • Mål: ca. 27 x 4 x 24 cm
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Plade, sprayflaske og designs medfølger ikke - sælges separat som en del af andre sæt

Produktdetaljer
Model31913
EAN5054131319130
MærkeAquabeads
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.